Gratis webinar: De 7 meest gemaakte communicatiefouten

(en hoe jij die dus voortaan niet meer maakt)

 

Want we willen allemaal meer klanten. Of meer omzet. Of leukere klanten (want jij doet vast ook je beste werk als je er plezier in hebt, toch?)

Je doet weleens wat aan je zichtbaarheid

Berichten op social media, nieuwsbrieven, netwerken… Je probeert van alles, maar de klanten stromen helaas nog niet naar je toe.

Je wilt dat dat nu weleens resultaat op gaat leveren.

Ik heb de afgelopen jaren bij heel wat ondernemers een kijkje in de keuken mogen nemen. Veel van hen zaten met dezelfde uitdaging: hoe krijg ik meer klanten? Waarom lukt het niet? Wat doe ik verkeerd?

De meeste ondernemers weten dat ze zichtbaar moeten zijn. Je klant moet tenslotte weten dat je bestaat. Maar de manier waarop, daar gaat nog weleens wat verkeerd.

Ik heb de zeven meest gemaakte communicatiefouten op een rij gezet. Deze deel ik met je in dit gratis webinar. En uiteraard leg ik je ook uit hoe je dit dan wel aan kan pakken. Zodat jij deze fouten niet meer hoeft te maken. En jij voortaan ook die ideale klant gaat aantrekken.

Dus, investeer een uurtje van je tijd

Echt, langer duurt dit webinar niet. Maar het levert je wel heel veel op:

  • Jij maakt niet meer de fouten die zoveel ondernemers maken.
  • Je inspanningen leveren voortaan wat op in plaats van dat communicatie je alleen maar tijd kost
  • Je gaat tijd besparen, omdat je precies weet wat je voortaan wel moet doen. Dus niet meer schieten met hagel en hopen dat je wat raakt.
  • Je krijgt praktische tips die je direct kan toepassen, zowel online op je social media en website als live tijdens netwerkbijeenkomsten en verkoopgesprekken.

Wanneer?

  • Dinsdag 11 februari om 10.00 uur
  • Woensdag 12 februari om 20.00 uur

Kosten

Dit webinar is helemaal gratis. Het kost alleen een uurtje van je tijd. Maar die heb je zo terugverdiend als je met de tips uit het webinar nieuwe klanten aan gaat trekken.

Komt er een replay?

Nee, je kan dit webinar alleen live volgen. Dan kan je namelijk ook gelijk al je vragen stellen. Zorg dus dat je hem in je agenda blockt.

Doe je mee?

Wat zeggen anderen over mij?

“Marjolein is lekker ontspannen, kort en bondig”

“Lekker nuchter, geen hocus pocus. No nonsens instelling is tof!”

“Kan goed vertellen met leuke en goede voorbeelden”