Social media kan makkelijker en leuker

Je weet dat zichtbaar zijn op social media goed is voor je business. Als je meer klanten wilt, moeten meer mensen weten dat je bestaat. LinkedIn, Instagram, Facebook, het zijn makkelijke, laagdrempelige én goedkope platformen om te laten zien wat jij te bieden hebt.

Maar toch ben je niet zo vaak zichtbaar als je zou willen.

Misschien voelt het een beetje ongemakkelijk om jezelf zo te laten zien.
Je hebt het gevoel dat je jezelf op social media moet ‘verkopen’.
Of heb je geen idee wat je er elke keer weer op zet.
Je vraag je af of je volgers wel op jouw berichten zitten te wachten.
Straks reageert er niemand. Of, nog erger, krijg je vervelende reacties…
En waar haal je de tijd vandaan, je hebt het al zo druk!

Social media gaat niet om verkopen

In de online masterclass Super Simpel Op Social Media wil ik je laten ontdekken dat zichtbaar zijn op social media veel minder lastig of spannend is dan je misschien denkt. Ik wil je ook laten zien dat social media niet gaat over jezelf verkopen, maar om een connectie te maken met jouw ideale klant. Elkaar eerst leren kennen en kijken of er een match is dus.

Ik heb hier al veel ondernemers mee geholpen en bijna allemaal ontdekten ze dat zichtbaar zijn helemaal niet zo moeilijk of eng was als ze dachten. Als je het maar doet op een manier die bij je past, waar jij je goed bij voelt.

Het kan makkelijker en sneller

In de masterclass Super Simpel Op Social Media ga ik jou helpen om die manier te vinden. Zodat social media niet meer iets is waar je als een berg tegenop ziet en wat ook nog eens heel veel tijd kost. Maar dat het makkelijker gaat en sneller. Zodat je meer tijd overhoudt voor dat wat je echt leuk vindt: werken met je klanten. Of meer vrije tijd om met je familie en vrienden door te brengen.

Mensen doen zaken met mensen

Jouw klanten willen niet alleen weten dat jij goed bent in je vak, ze willen ook een klik met je hebben. Natuurlijk kan je via social media laten zien waar jij goed in bent, maar juist ook wie jij als persoon bent. Geen zorgen, dat betekent echt niet dat je je hele privéleven moet delen! In deze masterclass laat ik je zien hoe je persoonlijk zichtbaar kan zijn en zo een connectie aan kan gaan met je doelgroep, zonder dat je hele privéleven op straat ligt.

Nooit meer zonder inspiratie

‘Geen inspiratie’ is misschien wel de meest gehoorde reden om niet zichtbaar te zijn. Want wat zet je er elke keer weer op?!? Misschien heb jij ook wel zo’n stemmetje in je hoofd dat zegt: ‘Wie zit er nou op mijn berichten te wachten?’. Of ben je bang dat mensen je saai of irritant zullen vinden? Dan ben je echt niet de enige! Daarom geef ik je in de masterclass Super Simpel Op Social Media heel veel tips voor inspiratie. Met uiteraard voorbeelden van berichten die goed werken.

Voor wie?

Schrijf je in voor Super Simpel Op Social Media als jij:

  • meer klanten wilt aantrekken
  • weet dat je kansen laat liggen op social media
  • zichtbaar wilt zijn maar nog niet durft
  • al van alles hebt geprobeerd zonder al teveel succes
  • eindelijk weleens wilt laten zien wat je te bieden hebt!

Na de online masterclass Super Simpel op Social Media weet je:

✔️ Hoe je zichtbaar wordt op een manier die bij je past en die niet voelt alsof je jezelf aan het verkopen bent, zodat social media makkelijker wordt
✔️ Hoe je via social media een echte connectie met je (potentiële) klanten maakt, zodat je precies die klanten gaat aantrekken die bij je passen
✔️ Hoe je je social media efficiënter doet, zodat je meer tijd overhoudt om datgene te doen dat je het allerleukst vindt

Mijn motto is: hoe kan het makkelijker? En dat is precies wat je in deze masterclass gaat ontdekken. Ook ga je direct zelf aan de slag. Na afloop heb je je contentplan voor de eerste week klaar. En natuurlijk kun je al je vragen over social media stellen.

Super Simpel Op Social Media is een live online masterclass. Je kan dus tijdens de masterclass al je vragen stellen. Na afloop krijg je de replay gemaild, zodat je hem zo vaak kunt terugkijken als je wilt.

Deze masterclass kost nu slechts 47 euro (ex. btw). Dus voor de kosten hoef je het niet te laten. Met één klant heb je dit toch weer terugverdiend? Klik snel op de button hieronder om je in te schrijven voor de eerstvolgende masterclass.

Bonus: 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender

En als je je nu inschrijft voor Super Simpel Op Social Media, dan ontvang je gratis mijn 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender t.w.v. 37 euro. Daarin heb ik voor elke dag van het jaar alvast een voorbeeldbericht voor je gemaakt. Die hoef je alleen nog maar in te vullen en aan te passen aan jouw situatie of bedrijf. Bovendien is de kalender een handige planner, waarmee je contentplanning een makkie wordt.

René Vet – Personeel Beheer

“Marjolein is in staat om haar enthousiasme op aanstekelijke wijze over te brengen en haar kennis en ervaring op een professionele, maar zeker ook op een informele en plezierige manier te delen. Zij ziet in alles een uitdaging en een kans en blijft enorm positief. Daarnaast is zij continu op zoek naar creatieve oplossingen die verhelderend werken waardoor alles er weer rooskleurig uitziet. Marjolein blijft objectief en wil de juiste oplossing voor de juiste klant en situatie vinden. Een absolute topper!”