Na de online masterclass Super Simpel op social Media weet je:

✔️ Hoe je zichtbaar wordt op een manier die bij je past en die niet voelt alsof je jezelf aan het verkopen bent

✔️ Hoe je via social media een connectie met je (potentiële) klanten maakt en hoe je als vanzelf klanten aan gaat trekken

✔️ Hoe je je social media voortaan regelt in een uur per week

Mijn motto is: hoe kan het makkelijker? En dat is precies wat ik je in deze masterclass ga laten zien.

Zichtbaar zijn op social media vond ik altijd al leuk. Ik vind het leuk om te laten zien waar ik mee bezig ben, om online nieuwe mensen te leren kennen en om te kijken waar ik mensen kan helpen. Net het echte leven dus, zeg maar.

Maar dat blijkt dus niet voor iedereen te gelden. Veel ondernemers zien wel kansen op social media, maar toch is er iets wat ze tegenhoudt. Daarom ben ik een online training aan het maken, waarin ik je laat zien hoe je social media ‘doet’ op een manier effectief en efficiënt is en die goed voelt.

Ik merk dat veel ondernemers in deze tijd zich realiseren dat social media heel veel kansen biedt. Om online zichtbaar te worden, nu live netwerken een tijd niet kon. Om te laten zien wat je doet en wat je kan en waar je voor staat. En om dus ook in deze tijd klanten aan te blijven trekken.

Social media gaat niet om verkopen

In de online masterclass Super Simpel Op Social Media wil ik je laten ontdekken dat zichtbaar zijn op social media veel minder lastig of spannend is dan je misschien denkt. Ik wil je ook laten zien dat social media niet gaat over jezelf verkopen, maar om een connectie te maken met jouw ideale klant. Elkaar eerst leren kennen en kijken of er een match is dus.

Ik heb hier al veel ondernemers mee geholpen en bijna allemaal ontdekten ze dat zichtbaar zijn helemaal niet zo moeilijk of eng was als ze dachten. Als je het maar doet op een manier die bij je past, waar jij je goed bij voelt.

Het kan makkelijker en sneller

Ik ga jou helpen om die manier te vinden. Zodat social media niet meer iets is waar je als een berg tegenop ziet en ook nog eens heel veel tijd kost. Maar dat het makkelijker gaat en sneller. En dat je het daardoor ook leuker gaat vinden.

Je weet dat je zichtbaar moet zijn als je nieuwe klanten wilt aantrekken. Die moeten tenslotte weten wat jij hen te bieden hebt. Maar iets houdt je tegen. Waar haal je de tijd vandaan? Hoe zorg je voor continuïteit? En wat zet je er steeds weer op? Zitten je volgers wel op jouw berichten te wachten? Straks reageert er niemand. Of, nog erger, krijg je vervelende reacties…

Wat de reden ook is, dit is het moment om die eerste stap te zetten. Je hebt niet voor niks op deze pagina geklikt. Je wilt zichtbaar worden en ik ga je daarbij helpen.

Stel je voor dat je met veel meer gemak zichtbaar kan zijn op social media. Dat het je geen uren werk per week kost. En dat het je in contact brengt met heel veel nieuwe potentiële klanten…

Deze masterclass kost nu slechts 67 euro (ex. btw). Dus voor de kosten hoef je het niet te laten. Met één klant heb je dit toch weer terugverdiend? En wat ik je ga leren, gaat je zoveel tijd opleveren dat deze masterclass eigenlijk belachelijk laag geprijsd is.

“Duidelijk en inspirerend!”

“Ik ga weer met volle zin dit oppakken”

“Het motiveert en inspireert om door te gaan om mijn missie neer te zetten”