Verdubbel je Omzet Eindsprint

Meer klanten in minder tijd

Hoe lekker zou het zijn om je omzet in het laatste kwartaal nog even een flinke boost te geven? In de Verdubbel je Omzet Eindsprint ontdek je hoe je zo snel en makkelijk mogelijk aan nieuwe klanten komt. We starten op 3 september.

De tips en feedback heb ik direct ingezet en… ik heb mijn aantal klanten verdubbeld!
Maayke Griffioen, Your Dutch Way

Tot het eind van het jaar een volle agenda (of zo vol als je wil natuurlijk)

De eerste helft van het jaar is alweer voorbij. En voordat je na de vakantieperiode weer goed en wel opgestart bent, is ook Q3 al bijna weer om. Hoe lekker zou het zijn om je omzet in het laatste kwartaal nog even een flinke boost te geven? Doe mee met de Verdubbel je Omzet Eindsprint, zodat je voor het eind van het jaar nog nieuwe klanten en nieuwe opdrachten binnenhaalt.

Nieuwe klanten zijn dichterbij dan je denkt

Steeds weer nieuwe klanten en opdrachten vinden, dat is de basis van je ondernemerschap. Zonder omzet is je bedrijf vooral een dure hobby die veel tijd kost.

Tegelijkertijd is het vinden van nieuwe klanten voor de meeste ondernemers de grootste uitdaging in hun bedrijf. En grote kans dat je dit ook niet het leukste onderdeel van ondernemen vindt. Je doet waarschijnlijk liever wat je leuk vind en waar je ook heel goed in bent. En wat je makkelijk af gaat.

Wat als ik je vertel dat jij ook goed kan worden in nieuwe klanten aantrekken? En dat het dan ook nog eens veel leuker wordt? Maar dan moet je wel in actie komen. Daarom daag ik je uit om mee te doen aan de Verdubbel je Omzet Eindsprint in september. Ik laat je verschillende manieren zien waarmee je nieuwe klanten gaat aantrekken óf meer gaat verkopen aan bestaande klanten.

In vier weken laat ik je zien welke acties jij kan ondernemen om snel je omzet te verhogen. De opdrachten zijn niet moeilijk, maar ik daag je wel uit om een beetje uit je comfortzone te komen. Want als jij een ander resultaat wil, zal je dingen anders moeten doen dan je tot nu gewend was. Durf jij de uitdaging aan?

Omzetkansen liggen voor het grijpen, het is aan jou of je deze ook pakt.

Stop met uitstellen, je hebt alles in huis voor een succesvol bedrijf

Jij hebt alles al in huis voor een succesvol bedrijf en die omzet waar je van droomt. Je bent goed in je vak, je hebt alle kennis, expertise en ervaring in huis om jouw klanten blij te maken. En dat is meer dan genoeg!

Het maakt niet uit of je website niet helemaal up-to-date is, of je foto’s verouderd zijn, hoeveel volgers je op social media hebt, of je nieuwe huisstijl al af is en of je visitekaartjes al gedrukt zijn. Als het gaat om nieuwe klanten aantrekken, zijn dit nice-to-haves. En je kan helemaal verzanden in dit alles perfect willen hebben, maar ondertussen staan die klanten nog niet in rijen voor je deur toch?

In deze Eindsprint ga je alleen aan de slag met wat je al hebt. Want dat gevoel van dat alles eerst perfect moet zijn, voor je een volgende stap kan zetten, dat is ook een vorm van uitstelgedrag. Dus stop met uitstellen en zet nu gelijk de volgende stap. Hoe eerder jij in beweging komt, hoe sneller die nieuwe klanten ook komen.

Doe mee aan de Verdubbel je Omzet Eindsprint als je:

 • Nog voor het eind van dit jaar meer klanten wil
  Ik laat je eenvoudige manieren zien om meer klanten aan te trekken óf om meer te verkopen aan bestaande klanten.
 • Op zoek bent naar nieuwe, creatieve manieren om aan meer opdrachten te komen.
  Wat je tot nu toe hebt gedaan, levert blijkbaar nog niet je droomomzet op. Misschien ben je toe aan nieuwe inspiratie?
 • Meer tijd wil overhouden voor je klanten, familie en vrienden of natuurlijk gewoon voor jezelf.
  Ik laat je zien hoe je in minder tijd meer omzet binnenhaalt, zodat jij tijd overhoudt voor de dingen die je echt leuk vindt.
 • Een spreekwoordelijke schop onder je kont nodig hebt om in actie te komen.

  Ondernemen is vrijheid. Maar ondernemen is ook: leiderschap pakken en datgene doen wat je moet doen om je doelen te bereiken. Zonder een baas die over je schouder meekijkt, kan het best lastig zijn om focus te houden en je niet te laten afleiden, maar alleen die dingen te doen die bijdragen aan je doelen. Met deze Eindsprint zet je jezelf weer aan tot actie.

“Wat een waanzinnig leuke gesprekken heb ik gehad!”

“Ik had voor twee klanten een offerte gemaakt. Nog niets gehoord, dus vandaag weer gebeld en ik heb de opdrachten gekregen!”

“Het was zo leuk! En het geeft echt een boost aan mijn zelfvertrouwen!”

Wat krijg je concreet tijdens de Verdubbel je Omzet Eindsprint?

 • Vier live masterclasses
  Van 3 tot en met 24 september geef ik elke week een live masterclass waarin we stapsgewijs een plan maken om jouw omzet te verdubbelen. Ik laat je verschillende manieren zien om meer klanten te krijgen en geef je tips en opdrachten waarmee je direct aan de slag kan. De masterclasses zijn op dinsdagochtend om 9.00 uur. Het beste is als je er live bij kan zijn, zodat je vragen kan stellen. Maar lukt dat (een keer) niet, dan is dat geen probleem, je ontvangt een replay.

 • Persoonlijke feedback
  Om het maken van je plan en het toepassen ervan makkelijk te maken, heb ik een aantal werkbladen gemaakt. Die vormen ook de wekelijkse opdrachten die bij de masterclasses horen. Als je deze naar mij terugmailt, ontvang je persoonlijke feedback.
 • Maak kans op een mooie prijs
  Onder de deelnemers die elke week hun werkblad naar me mailen, verloot ik aan het eind van deze sprint een mooie prijs.

Jouw investering: 197,- (maar die heb je natuurlijk zo terugverdiend)

Niet Goed Geld Terug Garantie

Wanneer jij aan de slag gaat met wat ik je ga leren en daadwerkelijk in actie komt, dan gaat dat je nieuwe klanten opleveren, dat weet ik zeker. Ik zie het elke keer bij mijn klanten gebeuren. Daarom geef ik je een Niet Goed Geld Terug Garantie. Als je aan het eind van het jaar kan laten zien dat je alles hebt gedaan (werkbladen ingevuld en gemaild, acties gedaan), maar het heeft je helemaal niks opgeleverd, dan geef ik je gewoon je investering terug.

Over mij

Ik ben Marjolein Hettinga en ik help al meer dan 10 jaar ondernemers met zichtbaar worden en het aantrekken van nieuwe klanten. Ik ben mijn bedrijf begonnen in 2013, dus in een vorige crisis. Na een jaar op wereldreis geweest te zijn, kon ik niet zo gauw een baan vinden, dus plan B werd een eigen bedrijf. Een beslissing waar ik nog geen dag spijt van heb gehad!

Ik ben ervan overtuigd dat het altijd – zelfs in economisch mindere tijden – mogelijk is om nieuwe klanten aan te trekken. Er is namelijk geld zat in dit land. Het is aan ons als ondernemers om ervoor te zorgen dat klanten dat ook aan ons uit willen geven.

Het ondernemen heb ik met vallen en opstaan geleerd (ondernemen zou een vak op school moeten zijn). In die tijd heb ik ontdekt dat er maar een paar dingen nodig zijn om grote stappen te maken als ondernemer:

 • Jezelf durven zijn, laten zien waar je voor staat
 • In actie komen, kansen pakken als ze voorbij komen
 • Consequent hieraan werken
 • Hulp inschakelen als je sneller vooruit wil komen

Nu deel ik deze inzichten graag met andere ondernemers, zodat zij sneller de weg naar succes en meer omzet vinden. Daarmee wordt ondernemen makkelijker en nog leuker.