Snel Meer Klanten Minitraining

Ontdek hoe je deze maand nog nieuwe omzet krijgt

Wil jij snel meer klanten, maar weet je even niet hoe je daar aan moet komen? In deze Snel Meer Klanten Minitraining laat ik je in drie stappen zien waar voor jou omzetkansen liggen en hoe je die kan verzilveren.

Al een paar concrete ja’s gekregen en nog paar lopende gesprekken die best een ja kunnen gaan opleveren – Norbert Engels, Coaching en Sportmassage

 

Je hebt het leukste vak dat er is en je wil daar heel veel klanten blij mee maken. Maar waarschijnlijk merk je ook al dat die klanten helaas niet vanzelf naar je toe komen. Het gaat wel lekker, maar je voelt dat er nog zoveel meer in zit. In jou en in je bedrijf. Hoe fijn zou het zijn als het allemaal wat makkelijker en meer vanzelf ging? Als je omzet meer dan genoeg is om ontspannen te kunnen ondernemen en leuk te kunnen leven?

Omzet is vaak dichterbij dan je denkt

In deze training laat ik je zien welke omzetkansen jij nu misschien nog over het hoofd ziet. En geloof me, die zijn er zat! Misschien zie je ze nu nog niet, omdat je niet weet waar je op moet letten. 

Of je weet eigenlijk wel waar je kansen laat liggen, maar je hebt gewoon geen idee hoe je die moet verzilveren. We kennen allemaal wel mensen in onze omgeving die onze hulp heel goed zouden kunnen gebruiken. Maar hoe zorg je ervoor dat zij dat ook zo zien? 

En wellicht heb je er nooit bij stilgestaan dat je zelf actief op zoek kan gaan naar omzet. Toen ik ruim 11 jaar geleden als ondernemer begon, dacht ik dat als ik maar goed was in mijn werk en dat een beetje rondvertelde, die klanten vanzelf wel zouden komen. Maar helaas, zo werkte dat dus niet. Het heeft mij jaren gekost om die code te kraken. En daarom deel ik die nu graag met jou, zodat jij veel sneller die volgende factuur kan sturen. 

Het enige wat jij hoeft te doen, is in actie komen

 

Deze methode gebruik ik met al mijn klanten. Ik laat ze zien waar hun (verborgen) omzetkansen liggen en hoe ze die kunnen verzilveren. En elke ondernemer die hiermee aan de slag gaat, ziet haar omzet groeien. In deze training van ongeveer 30 minuten ga jij ook ontdekken hoe jij binnen een maand extra omzet op je rekening kan bijschrijven.  

 

In de Snel Meer Klanten Minitraining laat ik je in drie stappen zien hoe je je omzet snel vergroot.

 

  1. Ontdek je laaghangend fruit en hoe je die deze week nog kan plukken. Wie heeft al interesse in je aanbod en hoef je alleen nog maar over de streep te trekken. 
  2. Hoe zorg je dat je potentiële klant geen nee kan zeggen tegen je aanbod.
  3. Verkopen op een manier die niet als verkopen voelt, maar waardoor jouw klant juist graag met je samen wil werken. 

Omzetkansen liggen voor het grijpen, het is aan jou of je deze ook pakt.

Voor wie?

 

Deze training is voor dienstverleners en kennisondernemers die snel meer klanten willen én daarvoor in actie willen komen. Je weet alleen nog niet hoe. 

Je bent al een tijdje bezig en het gaat wel aardig, maar je hebt het gevoel dat er veel meer in zit. 

Je doet wel al regelmatig wat aan zichtbaarheid, zoals socials of netwerken, maar het levert je nog geen bergen omzet op. 

 

Herken je je hierin? Download dan de Snel Meer Klanten Minitraining, want dan heb je alle ingrediënten in huis om snel extra omzet te genereren.

Wat een heerlijke training met enorm veel eye-openers! Kun je als gevorderde ondernemer ook echt nog iets van leren! – Hendrine van Walbeek, Ms Independent VA

Over mij

Ik ben Marjolein Hettinga en ik help al meer dan 10 jaar ondernemers met zichtbaar worden en het aantrekken van nieuwe klanten. Ik ben mijn bedrijf begonnen in 2013, dus in een vorige crisis. Na een jaar op wereldreis geweest te zijn, kon ik niet zo gauw een baan vinden, dus plan B werd een eigen bedrijf. Een beslissing waar ik nog geen dag spijt van heb gehad!

Ik ben ervan overtuigd dat het altijd – zelfs in economisch mindere tijden – mogelijk is om nieuwe klanten aan te trekken. Er is namelijk geld zat in dit land. Het is aan ons als ondernemers om ervoor te zorgen dat klanten dat ook aan ons uit willen geven.

Het ondernemen heb ik met vallen en opstaan geleerd (ondernemen zou een vak op school moeten zijn). In die tijd heb ik ontdekt dat er maar een paar dingen nodig zijn om grote stappen te maken als ondernemer:

  • Jezelf durven zijn, laten zien waar je voor staat
  • In actie komen, kansen pakken als ze voorbij komen
  • Consequent hieraan werken
  • Hulp inschakelen als je sneller vooruit wil komen

Nu deel ik deze inzichten graag met andere ondernemers, zodat zij sneller de weg naar succes en meer omzet vinden. Daarmee wordt ondernemen makkelijker en nog leuker.