Samen Schrijf Dagen: in één dag je blogs of social media voor een maand klaar

Heb jij je ook weer voorgenomen om nu toch echt elke week een blog of nieuwsbrief te schrijven? Of minstens drie berichten op social media? Maar schiet het er toch steeds weer bij in?

Voor veel ondernemers is de grootste bottleneck om zichtbaar te zijn: niks doen. Of in ieder geval te weinig. Je weet wel dat je zichtbaar moet zijn als je nieuwe klanten wilt aantrekken (die moeten tenslotte weten dat je bestaat). En je weet ook wel waar je kansen liggen, bijvoorbeeld op social media of nieuwsbrieven. Maar toch lukt het maar niet om daar wat mee te doen. Hoe kan dat toch?

Meestal is het een (of beide) van deze redenen:

  • Je hebt gewoon geen idee waar je over moet schrijven / bloggen / posten
  • Het lukt je niet om tijd vrij te maken om AAN je bedrijf te werken, er komt altijd wel wat tussen

Herkenbaar?

Daar heb ik dus wat op bedacht: Samen Schrijf Dagen. Met een klein groepje ondernemers kom je bij mij op kantoor (in Leiden) voor minstens een hele maand je blogs of social media berichten schrijven. Ik help je met het bedenken van onderwerpen, ik geef je tips voor het schrijven en ik heb ook een aantal methodes waarmee het zeker lukt om wat op papier te krijgen. Ondertussen sparren we met elkaar en geven we elkaar feedback. En het mooie is, je laat je veel minder afleiden. Dus veel meer focus waardoor het je minder tijd kost dan wanneer je in je eentje op kantoor naar je scherm zit te staren en zit te wachten op inspiratie. En die inspiratie komt altijd wanneer je samen aan de slag gaat.

Dus ga niet langer in je eentje zitten worstelen, maar schrijf je in voor de volgende Samen Schrijf Dag (of gelijk voor allemaal, dan weet je zeker dat je er de vaart in houdt).

Ze zeggen weleens: alleen ga je sneller, samen kom je verder. Nou, volgens mij kom je samen verder én ook nog eens een stuk sneller!

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Bedenk maar eens hoeveel tijd je uitspaart als je in één dag al je blogs of social berichten voor de rest van de maand hebt geschreven.

Klik hier voor data, tijden en inschrijven