Hoe kom ik in beeld bij mijn ideale klant

Gratis masterclass

Meer zichtbaarheid, meer klanten, meer omzet

Als je meer klanten wilt, zullen meer mensen moeten weten dat je bestaat en wat je te bieden hebt. Zo simpel is het. Alleen, hoe doe je dat? Waar begin je? Welke middelen zet je in? En waar haal je de tijd vandaan? Je hebt tenslotte wel leukere dingen te doen. In deze gratis masterclass laat ik je zien welke stappen je moet doorlopen om tot een slimme communicatiestrategie te komen, die nieuwe klanten oplevert en zonder dat het een dagtaak wordt.

Geen houtje-touwtje marketing meer

Waarschijnlijk doe je wel al iets aan je zichtbaarheid. Je plaatst eens een berichtje op social media. Je gaat af en toe naar een netwerkbijeenkomst. En als je echt wat wilt verkopen, stuur je een nieuwsbrief naar je maillijst.

Maar zoals je gemerkt hebt, deze houtje-touwtje marketing werkt niet. En dat komt, omdat er geen plan achter zit, geen strategie. Je doet maar wat. Af en toe. Als je tijd hebt. En zin. Maar helaas, op die manier komen de klanten niet vanzelf naar je toe. En dan is alles wat je aan zichtbaarheid doet dus zonde van je tijd.

In de masterclass Hoe kom ik in beeld bij mijn ideale klant? laat ik je zien wat er nodig is om wél nieuwe klanten aan te trekken.

In deze gratis online masterclass ontdek je:

  • Wat is succesvolle communicatie (en waar gaat het vaak mis)?
  • Welke stappen moet je zetten om tot een communicatiestrategie te komen die nieuwe klanten oplevert?
  • Hoe maak je de juiste keuzes, zodat jouw zichtbaarheid past in je agenda?
  • Hoe maak je een echte connectie met je volgers en relaties, waardoor zij graag klant bij je willen worden?

Over Marjolein

Hoe kan het makkelijker? Dat is de vraag die ik altijd voor mijn klanten probeer te beantwoorden. Je wilt groeien met je bedrijf, je hebt een doel voor ogen. En samen maken we een plan om daar te komen. Ik ben in 2013 als ondernemer gestart, nog midden in de vorige crisis. Daarom ben ik ervan overtuigd dat het altijd – ook in moeilijkere tijden – mogelijk is om nieuwe klanten aan te trekken. Als je maar zichtbaar bent. Daar help ik ondernemers bij. Communicatie is niet one-size-fits-all, dus we kijken wat bij jou en bij je klanten past, wat voor jou werkt. Welke stappen kan jij nu zetten om dichter bij je doel te komen? Geen dikke, lange-termijn communicatieplannen, maar zo eenvoudig en praktisch mogelijk. Met een als het nodig is strenge, maar liefdevolle stok achter de deur.

Linda Litjens – Rudizign

‘Als je meer klanten wilt, moeten meer mensen weten dat je bestaat.’ Dat was precies waar ik tegenaan liep toen ik…
read more

Arjan Broek – Arjan Broek Fotografie

“Ik heb een aantal keer het genoegen gehad om zowel offline als online een training bij Marjolein te mogen volgen.…
read more

Jolanda van Boheemen – Administratiekantoor Van Boheemen

“Marjolein weet altijd heel goed tot de kern door te dringen, waardoor je gaat nadenken hoe je het beter aan…
read more

CommHelpdesk_logo_DEF_LC_WIT