Word een Klantenmagneet

Voor zzp’ers die meer klanten willen

 

Hoe heerlijk zou het zijn als klanten naar jóu toe komen, in plaats van dat jij ze steeds achterna moet jagen? In vier maanden leer je hoe je een klantenmagneet wordt. Op een manier die bij jou past, zodat ondernemen makkelijker en leuker wordt.

Je bent goed in je vak, maar nu moet je er nog voor zorgen dat jouw ideale klant dat ook ontdekt.

Of jouw klanten druppelen nu via je netwerk wel binnen, maar je wil veel meer mensen bereiken en zo van meer betekenis kunnen zijn.

Wellicht probeer je al van alles maar levert het je nauwelijks tot geen nieuwe klanten op. Je hebt het al zo druk, dus dit voelt als tijdverspilling. Tijd die je liever aan klanten besteedt. Of aan andere leuke dingen.

En misschien staat het water je nu wel aan de lippen. Ondernemers praten hier niet gauw over, maar je bent echt niet de enige die het momenteel zwaar heeft. En als het dan ook nog eens niet lukt om aan (genoeg) nieuwe klanten te komen, dan zakt de moed je onderhand wel in de schoenen.

Als je meer klanten wil, dan moeten meer mensen weten dat je bestaat en wat je te bieden hebt.

Klinkt simpel, toch? Maar dat zichtbaar zijn is nog wel een dingetje voor veel ondernemers. Want waar begin je? Het voelt misschien ongemakkelijk. Zitten mensen wel op jouw boodschap te wachten? Je wilt niet als een soort foute autoverkoper overkomen. En straks vinden ‘ze’ er wat van.

In het Word een Klantenmagneet-traject maken we samen een plan om jouw doelen te bereiken. We kijken hoe jij meer klanten kan gaan aantrekken op een manier die bij jou en je bedrijf én bij je ideale klant past. Ik laat je zien hoe je zichtbaar wordt op een manier die prettig voor je voelt en die resultaat (dus nieuwe klanten) oplevert. Doordat jij jezelf op een persoonlijke, zelfverzekerde manier laat zien, ga je de klanten aantrekken die bij je passen, waar je ook echt blij van wordt. Ik denk strategisch met je mee, maar leer je ook de praktische skills die je nodig hebt. Ik ben je sparringpartner en als het nodig is ook een beetje strenge, maar liefdevolle stok achter de deur. Én je gaat het ook nog leuk vinden!

Doe alleen datgene wat je dichter bij je doelen en dromen brengt.

Voor wie?

Je wil meer klanten, want je weet dat er meer in zit.
Jij bent het gezicht van je bedrijf en wil meer als zodanig naar buiten treden.
Je bent goed in je vak, maar het lukt je maar niet om jouw ideale klant daarvan te overtuigen.
Je doet wel wat aan je zichtbaarheid, maar het kost nu vooral veel tijd en levert nog weinig nieuwe klanten op.
En misschien vind je het allemaal hartstikke spannend en durf je gewoon niet zo goed.

Dat moet toch anders kunnen? Jazeker! Als wij samen aan de slag gaan, ontdek je wat wél werkt om klanten aan te trekken. Ik laat je zien hoe het makkelijker kan. En daardoor wordt zichtbaar zijn ook leuker. Geen tijdverspilling meer, maar je doet alleen nog díe acties die je ook daadwerkelijk dichter bij je doelen brengen.

Al meer dan 10 jaar help ik bedrijven en ondernemers zichtbaar worden, zodat hun ideale klant ze weet te vinden. De meeste ondernemers die hieraan meedoen, verdienen nog tijdens het traject hun investering terug. Kan je nagaan wat het ze op lange termijn allemaal oplevert! En dat lukt ze door helemaal zichzelf te blijven. Geen ‘verkooptrucjes’, geen ongemakkelijk gevoel (oké, misschien een beetje als je jezelf deze manier van werken aan het aanleren bent), maar veel meer werkplezier én blije klanten. Voorwaarde voor succes is wel dat je echt aan de slag gaat met wat we bespreken. Ik kan je nog zoveel leren, maar je zal wel iets anders moeten gaan doen dan je tot nu toe gewend bent.

Jij kan dit ook. Maar je moet wel in actie komen… Stap 1: plan een gratis strategiegesprek met me in.

Nicole Schmitz – WoongelukT

Wat een mooie stappen heb ik kunnen zetten met de hulp van Marjolein. Allereerst heeft ze me geholpen structuur te…
read more

Marijke de Waal – Windkracht Organizing

Als zelfstandige miste ik soms een sparringpartner. Iemand die mij eens aan mijn jasje trok om alle ideeën nu echt…
read more

Linda Litjens – Rudizign

‘Als je meer klanten wilt, moeten meer mensen weten dat je bestaat.’ Dat was precies waar ik tegenaan liep toen ik…
read more

Wat krijg je concreet tijdens het Word een Klantenmagneet-traject?

  • Uitgebreide intake en Droomstartsessie

    Hierin leggen we de basis, het fundament van jouw bedrijf vast. We kijken wie jouw ideale klant is, zodat je precies weet wie je aan wil trekken en hoe je die het makkelijkst bereikt. We bepalen wat je doelen zijn, zodat we weten waar we naartoe werken. En we bedenken een globale strategie om die te bereiken.

  • Zes VIP-strategiesessies

    In deze strategiesessies werken we je strategie uit naar concrete plannen en acties. Ik deel concrete tips en strategieën met je, waarmee jij nieuwe klanten gaat aantrekken. We kijken wat bij jou en bij je klanten past, wat voor jou werkt. Welke stappen kan jij nu zetten om dichter bij je doel te komen? Geen dikke, lange-termijn communicatieplannen, maar zo eenvoudig en praktisch mogelijk. Met een als het nodig is strenge, maar liefdevolle stok achter de deur.

  • Vier maanden persoonlijke feedback

    Tussen onze sessies door, sta ik voor je klaar met strategische en creatieve feedback per mail. Denk je: ik weet het even niet meer? Of heb je content gemaakt en wil je dat ik even met je meekijk? Mail me en je krijgt binnen 48 uur antwoord (maar meestal al binnen een dag).

30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Als jij aan de slag gaat met wat ik je ga leren, dan gaat dat voor je werken, dat weet ik zeker. Ik zie het elke keer bij mijn klanten gebeuren. Maar als binnen een maand blijkt dat deze manier van werken toch niet de jouwe is en je bent niet tevreden, dan geef ik je gewoon je investering terug.

CommHelpdesk_logo_DEF_LC_WIT