Word een Klantenmagneet

Voor ondernemers die meer klanten willen

Nieuwe klanten aantrekken is niet moeilijk, als je maar weet hoe. Het Word een Klantenmagneet-traject is voor dienstverleners en kennisondernemers die meer uit hun bedrijf en uit zichzelf willen halen.

Hoe heerlijk zou het zijn als klanten vanzelf naar je toe komen, omdat jij precies weet wat je moet doen om bij nieuwe klanten in beeld te komen? Omdat je kansen op omzet herkent én ze verzilvert.

In vier maanden leer je hoe je een echte klantenmagneet wordt. Geen ‘verkooptrucjes’, geen one-size-fits-all, maar een maatwerk actieplan wat bij je past en je onweerstaanbaar maakt voor jouw ideale klant, zodat nieuwe klanten aantrekken makkelijker en leuker wordt.

Je bent goed in je vak en je hebt het leukste werk dat er is. En nu wil je dat nog veel meer klanten dat gaan ontdekken. Want jij wil nog veel meer mensen helpen met jouw dienstverlening.

Het gaat al best wel lekker, maar je weet dat er nog veel meer in zit. In je bedrijf en in jou. Je weet alleen niet zo goed wat je nog meer kan doen om nieuwe klanten aan te trekken.

Misschien wil je niet alleen meer omzet, maar ook leukere klanten. Van die klanten die precies bij je passen, waar jij je allerbeste resultaat voor levert en die jou ook op waarde weten te schatten. Van die opdrachtgevers waar het gewoon heerlijk mee samenwerken is.

En je zou willen dat het allemaal wat makkelijker en meer vanzelf ging.

Dit is allemaal mogelijk! En ik kan je daarbij helpen. Bovendien heb ik – zeker voor een ander – altijd duizend goede ideeën, dus we zorgen ook nog eens voor een grote dosis creativiteit in je zichtbaarheid.

Nieuwe klanten aantrekken is makkelijker dan je denkt…

…maar je moet er wel wat voor doen. Hoe je dat aanpakt, ontdek je in het Word een Klantenmagneet-traject.

Jij bént als ondernemer je bedrijf. Je klanten kopen niet alleen je aanbod, ze willen graag met jou samenwerken. Aan jou om te laten zien dat jij de beste keuze voor ze bent. We gaan dus aan de slag met persoonlijke en onderscheidende communicatie. Wanneer jij jezelf op een persoonlijke, zelfverzekerde manier laat zien, ga je de klanten aantrekken die bij je passen, waar je ook echt blij van wordt.

Als je meer klanten wil, moeten meer mensen weten dat je bestaat en wat je te bieden hebt. Zo simpel is het. We gaan dus zorgen voor meer naamsbekendheid, zodat jouw klant niet meer om je heen kan.

Kansen grijpen
De eerste stap is zorgen dat mensen weten dat je bestaat. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je kansen op omzet herkent én verzilvert. Daar laten ondernemers echt vaak wat liggen. Ik ga met jou op zoek naar de omzetkansen die ongetwijfeld al voor het grijpen liggen. Aan jou of je deze pakt, maar nieuwe klanten zijn vaak al dichterbij dan je denkt. En die willen graag met jou kennis maken (ook al zijn ze zich er nu misschien nog niet bewust van). Samen maken we een plan hoe jij zelfverzekerd op omzetkansen kan inspringen.

Geen uitstelgedrag meer
Aan het eind van het Word een Klantenmagneet-traject heb je een stappenplan ontwikkeld dat klanten oplevert en waar je steeds weer op terug kunt vallen. Je hebt minder last van uitstelgedrag, omdat je precies weet wat je moet doen, je hoeft alleen je eigen plan nog maar te volgen.

Opvallen én jezelf zijn
Dit klinkt allemaal misschien een beetje spannend en buiten je comfortzone. Maar geloof me, daar heeft bijna elke ondernemer last van, ook al laat niet iedereen het merken. We zijn tenslotte opgevoed met het idee van doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Val maar niet op, kleur maar niet buiten de lijntjes. Alleen, als ondernemer heb je daar niks aan! Dan kan je maar beter wel opvallen. Maar wel op een manier, waarbij je helemaal jezelf kan zijn. Ik laat je zien hoe je op een ontspannen manier de BN’er in jouw vakgebied wordt (maar dan zonder camera’s, roddelbladen of internettrollen).

Omzetkansen liggen voor het grijpen, het is aan jou of je deze ook pakt.

Voor wie?

 • Word een Klantenmagneet is voor dienstverleners en kennisondernemers die makkelijker nieuwe klanten en meer omzet willen aantrekken.
 • Je weet dat je aanbod waardevol is voor je klanten en je wilt veel meer impact maken met je dienstverlening.
 • Je bedrijf loopt al wel lekker, maar je wil meer. Je weet dat er meer in zit én dat je met een beetje hulp grotere stappen gaat zetten.
 • Uit je comfortzone komen, vind je misschien een beetje spannend, maar je vind het ook leuk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Als wij samen aan de slag gaan, ontdek je wat wel werkt om nieuwe klanten aan te trekken en wat niet. Ik laat je zien hoe je vol zelfvertrouwen meer persoonlijk en onderscheidend zichtbaar kan worden, zodat jouw klanten niet meer om je heen kunnen. De meeste van jouw concurrenten doen dit nog niet, dus voor wie denk je dat jouw klant zal kiezen?

En je gaat merken dat klanten werven minder moeilijk en spannend is als je nu misschien denkt. Verkopen is echt niet alleen voorbehouden aan gladde autoverkopers, iedereen kan het leren. Het enige wat je hoeft te doen is in actie komen.

Al meer dan 10 jaar help ik bedrijven en ondernemers zichtbaar worden, zodat hun ideale klant ze weet te vinden. De meeste ondernemers die aan dit traject meedoen, verdienen nog tijdens het traject hun investering terug. Kan je nagaan wat het ze op lange termijn allemaal oplevert!

En dat lukt ze door helemaal zichzelf te blijven. Geen ‘verkooptrucjes’, geen ongemakkelijk gevoel (oké, misschien moet je je comfortzone een klein beetje oprekken als je jezelf deze manier van werken aan het aanleren bent), maar veel meer werkplezier én blije klanten.

Jij kan dit ook. Het enige wat je hoeft te doen, is in actie komen… Stap 1: plan een gratis strategiegesprek met me in.

Nicole Schmitz – WoongelukT

Wat een mooie stappen heb ik kunnen zetten met de hulp van Marjolein.

Allereerst heeft ze me geholpen structuur te geven aan mijn acties. Ik wilde namelijk alles tegelijk, maar kan nu veel beter prioriteren.

Haar kennis is veelzijdig en hierdoor heb ik nu een goedwerkende salesfunnel opgezet, die inmiddels de eerste klanten heeft opgeleverd.

Maar bovenal heeft Marjolein de gave om me een schop onder mijn kont te geven als ik koudwatervrees krijg en me te motiveren nog een extra post te plaatsen als ik denk dat iedereen mijn content spuugzat is.

Ik waardeer haar directheid en eerlijkheid, omdat ze daarmee het beste uit ondernemers weet te halen. Toen ik er even doorheen zat wist Marjolein echter ook haarfijn aan te voelen dat ik op dat moment een zachte benadering nodig had.

Marijke de Waal – Windkracht Organizing

Als zelfstandige miste ik soms een sparringpartner. Iemand die mij eens aan mijn jasje trok om alle ideeën nu echt om te zetten in doelen. Marjolein motiveert en houdt mij op een leuke manier aan de gemaakte afspraken. Terugkijkend op mijn gestelde doelen heb ik 3 van de 4 doelen af kunnen ronden. Met het laatste doel kan ik zelfstandig verder met alle tips en suggesties.

De resultaten: mijn website teksten zijn herschreven en beter afgestemd op mijn doelgroep. Ik ontvang positieve reacties van klanten omdat ze zich herkennen en aangesproken voelen.

Marjolein heeft mij meer commercieel inzicht gegeven.

Ik ben nu zichtbaar op social media. Eindelijk na een jaar stilte, omdat ik niet goed wist hoe ik verder moest. 

De manier waarop Marjolein haar boodschap overbrengt (no nonsense stijl) zorgde dat ik met vertrouwen koos voor het Word een Klantenmagneet-traject in plaats van voor het aanbod van een concurrent.

Ik ben enorm happy met de behaalde resultaten en kijk terug op een fijne en productieve samenwerking!

Wanneer je op een doeltreffende manier gecoacht wil worden om je bedrijf en plannen naar een ander level te tillen raad ik het volgen van dit traject van harte aan!

Linda Litjens – Rudizign

‘Als je meer klanten wilt, moeten meer mensen weten dat je bestaat.’ Dat was precies waar ik tegenaan liep toen ik bij Marjolein het Word een Klantenmagneet-traject aanging.

Zichtbaar (durven) zijn, hoe doe je dat? Om eerlijk te zijn; ik vond het best spannend.

Gelukkig neemt Marjolein je bij de hand en leidt ze je tijdens de reis naar zichtbaarheid. Dit doet ze stapsgewijs en overzichtelijk. 

Tijdens de tweewekelijkse zoomsessie neemt ze de tijd voor je en luistert aandachtig. Ze komt met fijne adviezen en goede tips.

Elke keer sloot ik het gesprek vol enthousiasme af om vervolgens met de input van Marjolein aan de slag te gaan. Die tweewekelijkse sessie werd mijn stok achter de deur om de stappen ook daadwerkelijk te zetten.

Marjolein leert je niet alleen hoe je zichtbaar wordt, ze leert je ook hoe je een emailfunnel in elkaar zet, hoe je pakkende, overtuigende titels en teksten gebruikt voor je marketing en wat je – behalve social media – nog meer kunt doen om je klantenkring uit te breiden. Daarnaast zoomt ze regelmatig uit om de zaak te overzien of zoomt ze juist in om tot de kern te komen.

Marjolein heeft veel persoonlijke aandacht voor je. Ik heb het traject dan ook als zeer prettig en leerzaam ervaren. Aanrader!

Wat krijg je concreet tijdens het Word een Klantenmagneet-traject?

 • Uitgebreide startsessie

  Hierin leggen we de basis, het fundament van jouw bedrijf vast. We kijken wie jouw ideale klant is, zodat je precies weet wie je aan wil trekken en hoe je die het makkelijkst bereikt. We bepalen wat je doelen zijn, zodat we weten waar we naartoe werken. En we bedenken een globale strategie om die te bereiken.

 • Zes implementatiesessies

  In deze strategische vervolgsessies werken we je strategie uit naar concrete plannen en acties. We kijken naar het laaghangend fruit, welke omzetkansen zijn al heel dichtbij en hoe ga je die pakken? En we maken een plan om voortaan consequent je publiek uit te breiden, in beeld te komen bij potentiële klanten én van die fans betalende klanten te maken.

  Word een Klantenmagneet is een heel praktisch traject. Welke stappen kan jij nu zetten om dichter bij je doel te komen? Geen dikke, lange-termijn communicatieplannen die toch maar in een la verdwijnen, maar zo eenvoudig en praktisch mogelijk. Daarbij ben ik je creatieve sparringpartner én je stok achter de deur, zodat je ook echt in actie gaat komen.

 • Vier maanden persoonlijke feedback

  Tussen onze sessies door, sta ik voor je klaar met strategische en creatieve feedback per mail. Denk je: ik weet het even niet meer? Of heb je content gemaakt en wil je dat ik even met je meekijk? Mail me en je krijgt binnen 48 uur antwoord (maar meestal al binnen een dag). Zo heb je vier maanden lang je persoonlijke communicatieadviseur op afroep.

30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Als jij aan de slag gaat met wat ik je ga leren, dan gaat dat voor je werken, dat weet ik zeker. Ik zie het elke keer bij mijn klanten gebeuren. Maar als binnen een maand blijkt dat deze manier van werken toch niet de jouwe is en je bent niet tevreden, dan geef ik je gewoon je investering terug.

Over mij

Ik ben Marjolein Hettinga en ik help al meer dan 10 jaar ondernemers met zichtbaar worden en het aantrekken van nieuwe klanten. Ik ben mijn bedrijf begonnen in 2013, dus in een vorige crisis. Na een jaar op wereldreis geweest te zijn, kon ik niet zo gauw een baan vinden, dus plan B werd een eigen bedrijf. Een beslissing waar ik nog geen dag spijt van heb gehad!

Ik ben ervan overtuigd dat het altijd – zelfs in economisch mindere tijden – mogelijk is om nieuwe klanten aan te trekken. Er is namelijk geld zat in dit land. Het is aan ons als ondernemers om ervoor te zorgen dat klanten dat ook aan ons uit willen geven.

Het ondernemen heb ik met vallen en opstaan geleerd (ondernemen zou een vak op school moeten zijn). In die tijd heb ik ontdekt dat er maar een paar dingen nodig zijn om grote stappen te maken als ondernemer:

 • Jezelf durven zijn, laten zien waar je voor staat
 • In actie komen, kansen pakken als ze voorbij komen
 • Consequent hieraan werken
 • Hulp inschakelen als je sneller vooruit wil komen

Nu deel ik deze inzichten graag met andere ondernemers, zodat zij sneller de weg naar succes en meer omzet vinden. Daarmee wordt ondernemen makkelijker en nog leuker.