Word een Klantenmagneet is een 1-op-1 traject voor zzp’ers die meer klanten willen.

Jij bent een ambitieuze ondernemer

Je hebt (grootse) plannen voor je bedrijf. Je ziet die stip op de horizon. Je wilt groeien, meer klanten, meer omzet. Maar hoe?

Je bent goed in je vak, maar nu moet je er nog voor zorgen dat jouw ideale klant dat ook ontdekt.

Of jouw klanten druppelen nu via je netwerk wel binnen, maar je wil veel meer mensen bereiken en zo van meer betekenis kunnen zijn.

Misschien probeer je al van alles – social media, bloggen, nieuwsbrieven versturen, etc. – maar levert het je nauwelijks tot geen nieuwe klanten op. Je hebt het al zo druk, dus dit voelt als tijdverspilling. Tijd die je liever aan je klanten besteedt. Of aan familie, vrienden, hobby’s of gewoon lekker netflixen natuurlijk.

En heel misschien staat het water je nu wel aan de lippen. Ondernemers praten hier niet gauw over, maar je bent echt niet de enige die het zwaar heeft in deze tweede crisis in korte tijd. En als het dan ook nog eens niet lukt om aan (genoeg) nieuwe klanten te komen, dan zakt de moed je onderhand wel in de schoenen.

Laat mij je dan helpen

Als je meer klanten wil, dan moeten meer mensen weten dat je bestaat en wat je te bieden hebt. Klinkt simpel, toch? Maar dat zichtbaar zijn is nog wel een dingetje. Want waar begin je? Het voelt misschien een beetje ongemakkelijk. Zitten mensen wel op jouw boodschap te wachten? Je wilt niet als een soort foute autoverkoper overkomen. En straks vinden ‘ze’ er wat van.

In het Word een Klantenmagneet-traject maken we samen een plan om jouw doelen te bereiken. We kijken hoe jij meer klanten kan gaan aantrekken op een manier die bij jou en je bedrijf én bij je ideale klant past. Ik laat je zien hoe je zichtbaar wordt op een manier die prettig voor je voelt en die resultaat (dus klanten) oplevert. Doordat jij jezelf op een persoonlijke, zelfverzekerde manier laat zien, ga je de klanten aantrekken die bij je passen, waar je ook echt blij van wordt. Ik denk strategisch met je mee, maar leer je ook de praktische skills die je nodig hebt. Ik ben je sparringpartner en als het nodig is ook een beetje strenge, maar liefdevolle stok achter de deur. Én je gaat het ook nog leuk vinden!

Voor wie?

Je wil die volgende stap zetten in je zakelijke én persoonlijke groei.

Jij bent het gezicht van je bedrijf en wil meer als zodanig naar buiten treden.

Je doet wel wat aan je zichtbaarheid, maar het kost nu vooral veel tijd en levert nog weinig nieuwe klanten op.

Dat moet toch anders kunnen? Jazeker! Als wij samen aan de slag gaan, ontdek je wat wél werkt om klanten aan te trekken. Ik laat je zien hoe het makkelijker kan. En daardoor wordt zichtbaar zijn ook leuker. Geen tijdverspilling meer, maar je doet alleen nog díe acties die je ook daadwerkelijk dichter bij je doelen brengen.

Interesse?

We bereiken het beste resultaat als we een klik hebben en op dezelfde golflengte zitten. Heb je interesse in het Word een Klantenmagneet-traject? Plan dan vrijblijvend een strategiegesprek in.

Plan een afspraak
Marijke de Waal – Windkracht Organizing

Als zelfstandige miste ik soms een sparringpartner. Iemand die mij eens aan mijn jasje trok om alle ideeën nu echt om te zetten in doelen. Marjolein motiveert en houdt mij op een leuke manier aan de gemaakte afspraken. Terugkijkend op mijn gestelde doelen heb ik 3 van de 4 doelen af kunnen ronden. Met het laatste doel kan ik zelfstandig verder met alle tips en suggesties.

De resultaten: mijn website teksten zijn herschreven en beter afgestemd op mijn doelgroep. Ik ontvang positieve reacties van klanten omdat ze zich herkennen en aangesproken voelen. Mijn dienstenaanbod is onder de loep genomen, afgeslankt en bijgesteld. Marjolein heeft mij meer commercieel inzicht gegeven o.a. met prijzen en voorwaarden. Ik ben nu zichtbaar op social media. Eindelijk na een jaar stilte omdat ik niet goed wist hoe ik verder moest. De inhoud, planning en vormgeving kloppen met hetgeen ik met mijn bedrijf wil uitstralen.

Het vooruitzicht van het brengen van een doos Bossche bollen naar Leiden zorgde ervoor dat ik de deadline ging halen. Het werkt! De manier waarop Marjolein haar boodschap overbrengt (no nonsense stijl) zorgde dat ik met vertrouwen koos voor het Word een Klantenmagneet-traject in plaats van voor het aanbod van een concurrent. Ik ben enorm happy met de behaalde resultaten en kijk terug op een fijne en productieve samenwerking!

Wanneer je op een doeltreffende manier gecoacht wil worden om je bedrijf en plannen naar een ander level te tillen raad ik het volgen van dit traject van harte aan!

Ingrid Althuijzen – Creative Gift

Mijn reden om te starten met het “Word een Klantenmagneet” traject bij Marjolein is dat ik weinig gebruik maakte van social media. Ik was net begonnen met een nieuw bedrijf, en ik wilde Linkedin beter leren kennen en gebruiken om mijn netwerk uit te breiden.

Marjolein weet je uit je comfortzone te halen, en geeft je een liefdevolle schop onder je kont om naar netwerkbijeenkomsten te gaan, en potentiële klanten te benaderen. Ze heeft veel ideeën over het schrijven van social media berichten, hoe en waar deze effectief te plaatsen en wie je klanten kunnen zijn.

Ze communiceert helder en duidelijk, is erg fijn om mee te brainstormen en geeft duidelijk aan hoe je structuur kan aanbrengen in je werkzaamheden zodat je meer zichtbaar wordt.

Linda Litjens – Rudizign

‘Als je meer klanten wilt, moeten meer mensen weten dat je bestaat.’ Dat was precies waar ik tegenaan liep toen ik bij Marjolein het coachingstraject aanging. Zichtbaar (durven) zijn, hoe doe je dat? Om eerlijk te zijn; ik vond het best spannend.

Gelukkig neemt Marjolein je bij de hand en leidt ze je tijdens de reis naar zichtbaarheid. Dit doet ze stapsgewijs en overzichtelijk. Ze voelt heel goed aan welk zetje in de rug je op welk moment nodig hebt. (meer…)

Jolanda van Boheemen – Administratiekantoor Van Boheemen

“Marjolein weet altijd heel goed tot de kern door te dringen, waardoor je gaat nadenken hoe je het beter aan kunt pakken. Op basis van haar ervaring weet zij in een paar woorden samen te vatten wat je bedoelt en ook nog duidelijk door te communiceren. Haar kracht ligt in het feit dat zij het dan ook nog weet over te brengen en uit te leggen hoe je het zelf zou moeten doen.”

Henk Bos – Scanstudio

“Ik wist voor een half jaar geleden niets van social media en voor mijn bedrijf moest ik er toch echt iets mee gaan doen, daarom heb Marjolein ingehuurd om mij meer te leren en te laten zien hoe social media werkt. En ik had geen betere kunnen vragen, ze is super duidelijk in haar uitleg, en snap je het dan nog niet neemt ze het stap voor stap met je door. Voor mij in één woord Super.”

René Vet – Personeel Beheer

“Marjolein is in staat om haar enthousiasme op aanstekelijke wijze over te brengen en haar kennis en ervaring op een professionele, maar zeker ook op een informele en plezierige manier te delen. Zij ziet in alles een uitdaging en een kans en blijft enorm positief. Daarnaast is zij continu op zoek naar creatieve oplossingen die verhelderend werken waardoor alles er weer rooskleurig uitziet. Marjolein blijft objectief en wil de juiste oplossing voor de juiste klant en situatie vinden. Een absolute topper!”