365 Dagen Social Media Inspiratiekalender

Je social media klaar voor een heel jaar!

Je weet dat je vaker zichtbaar zou moeten zijn op social media. Je weet dat het goed is voor je business. Je weet dat dit de manier is om bij nieuwe klanten in beeld te komen. Maar wat zet je er elke keer weer op? Zonder saai te worden. Of als een soort gladde verkoper over te komen. Hoe ga je die connectie met nieuwe klanten maken? Hoe maak je het leuk, voor je volgers én voor jezelf?

In deze 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender vind je voor elke dag van het jaar een kant-en-klaar bericht. Die hoef je alleen nog maar in te vullen of aan te passen naar jouw eigen situatie of bedrijf. 365 berichten waarmee je de interactie met je volgers aan gaat en ze jou beter leren kennen. Zodat jij die klanten gaat aantrekken die precies bij je passen. ‘Geen inspiratie’ is vanaf nu geen reden meer om niet online zichtbaar te zijn en je business te laten groeien.

Weet je wat al lang niet meer werkt op social media?

Alleen maar zenden, alleen maar over je product vertellen of hoe fantastisch jouw dienst is. Of in elk bericht proberen je product te verkopen. Je kent ze vast wel, van dat soort ondernemers. Die je constant hun aanbod door je strot willen duwen. Dat vinden we van anderen ook irritant, dus je begrijpt dat dat voor jouw business ook niet werkt. Net zo min als van die opgepoetste stockfoto’s.

We willen echt!

Echte mensen en echte verhalen. Voordat jouw volgers klant bij je worden, willen ze jou leren kennen. Ze willen ontdekken wat jij te bieden hebt en waar jij ze mee kan helpen. Ze willen ook weten of jullie een klik hebben. Alvast een connectie voelen voordat ze je ook maar in het echt ontmoet hebben. Ze willen dus de echte jij leren kennen!

Geef jouw volgers wat ze willen

Deel jouw persoonlijke verhaal. Daarmee bedoel ik niet dat je je hele privéleven op social media moet zetten, zeker niet! Maar vertel wel af en toe wat over jezelf, deel wat je meemaakt in je werk of een grappige anekdote, geef je mening. Dit idee voelt misschien een beetje ongemakkelijk, maar dit levert het je op:

 • Je volgers gaan zich herkennen in je verhaal.
 • Meer interactie in de vorm van likes en comments. En dus een groter bereik.
 • Echte connectie met je volgers, zodat ze ook klant bij je willen worden.

Om dit super makkelijk voor je te maken, heb ik alvast 365 social media posts voor je geschreven, waarmee je dit bereikt.

Dit krijg je met de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender:

 • 365 kant-en-klare berichten voor elke dag van het jaar: waardoor jouw volgers je beter leren kennen, waarmee je ze een kijkje achter de schermen geeft, vragen die je aan je volgers kan stellen om met ze in gesprek te gaan, suggesties voor berichten waarmee je interactie met je volgers stimuleert, etc.
 • uitgebreid overzicht van thema- en inhaakdagen: inhaken op dit soort dagen is goed voor het algoritme, dus het mechanisme wat bepaalt hoe vaak jouw bericht getoond wordt. Door een link te leggen naar jouw werk, vergroot je je bereik.
 • lijst van bekende en minder bekende quotes: aan de hand van quotes kan je laten zien waar jij voor staat, wat je belangrijk vindt, etc.
 • tips, tricks en inspiratie: social media kan makkelijker, sneller en leuker. Dat laat ik je zien in een serie tips per mail wanneer je de kalender gekocht hebt
 • de kalender in pdf- en Excel-formaat: de pdf om te printen, zodat je inspiratie altijd binnen handbereik hebt. En het Excel-bestand is een handige planner, waarmee je je social media vooruit kan plannen, zodat het je minder tijd kost

De kalender is helemaal in te richten naar jouw wensen. Je kan hem gebruiken voor je social media, maar ook voor blogs en nieuwsbrieven of zelfs netwerkpitches.

De 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender is bewust niet gekoppeld aan een jaar, zodat je er op elk moment mee kan beginnen en je hem volgend jaar gewoon ook nog kan gebruiken.

VOOR WIE?

De 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender biedt 365 kant-en-klare social posts voor ondernemers die hun kennis en expertise verkopen en voor wie een persoonlijke band met hun klanten belangrijk is. Jouw klanten willen bij jullie eerste kennismaking via social media niet alleen weten wat je te bieden hebt, maar vooral ook wie jij bent, zodat ze kunnen ontdekken dat jij precies degene bent naar wie ze op zoek zijn.

 • Wil jij zichtbaar zijn op social media, maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen?
 • Heb je het gevoel dat je social media wel wat leuker en persoonlijker kan?
 • Plaats je al regelmatig berichten, maar heb je onderhand geen inspiratie meer?

Bespaar jezelf dan een hoop tijd en frustratie met de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender en bestel hem nu voor maar € 45,-!

Judith van Kampen – Hart, licht en leven

“Wat heerlijk die social media kalender! Precies wat ik nodig heb!”

Martha Pelkman – Internet- en Tekstbureau DrsPee

“Ik wist eigenlijk nooit wat ik op mijn social media moest zetten. Natuurlijk kon ik wel wat doen met actualiteiten…
read more