Word een Klantenmagneet is een 1-op-1 traject voor ambitieuze ondernemers die meer klanten aan willen trekken.

Jij bent een ambitieuze ondernemer

Je hebt (grootse) plannen voor je bedrijf. Je ziet die stip op de horizon. Je wilt groeien, meer klanten, meer omzet. Maar hoe?

Je bent goed in je vak, maar nu moet je er nog voor zorgen dat jouw ideale klant dat ook ontdekt. En dus moet je zichtbaarder worden. Maar dat is nog wel een dingetje. Want waar begin je? Zichtbaar zijn voelt misschien nog een beetje ongemakkelijk. Zitten mensen wel op jouw boodschap te wachten? Je wilt niet als een soort foute autoverkoper overkomen. En straks vinden ‘ze’ er wat van.

Of jouw klanten komen nu vooral via je netwerk binnen, maar dat kost veel tijd. Je wilt meer mensen bereiken en zo van meer betekenis kunnen zijn.

Misschien probeer je al van alles – social media, bloggen, nieuwsbrieven versturen, etc. – maar levert het je nauwelijks tot geen nieuwe klanten op. Je hebt het al zo druk, dus dit voelt als tijdverspilling. Tijd die je liever aan je klanten besteedt. Of aan familie, vrienden, hobby’s of gewoon lekker netflixen natuurlijk.

Word een Klantenmagneet

In dit traject maken we samen een plan om jouw doelen te bereiken. We kijken hoe jij meer klanten kan gaan aantrekken op een manier die bij jou en je bedrijf én bij je ideale klant past. Ik laat je zien hoe je zichtbaar wordt op een manier die prettig voor je voelt en die resultaat (dus klanten) oplevert. Doordat jij jezelf op een persoonlijke, zelfverzekerde manier laat zien, ga je de klanten aantrekken die bij je passen, waar je ook echt blij van wordt. Je hoeft van mij niks te doen wat je niet wilt, maar ik daag je af en toe wel uit om je comfortzone een beetje op te rekken. Ik denk strategisch met je mee, maar leer je ook de praktische skills die je nodig hebt. Ik ben je sparringpartner en als het nodig is ook een beetje strenge, maar liefdevolle stok achter de deur.

Wat jij wilt

Je bent een ambitieuze ondernemer en je wilt die volgende stap zetten in je zakelijke én persoonlijke groei.

Jij bent het gezicht van je bedrijf en wil meer als zodanig naar buiten treden.

Je doet wel wat aan je zichtbaarheid, maar het kost nu vooral veel tijd en levert nog weinig nieuwe klanten op.

Dat moet toch anders kunnen? Jazeker! Als wij samen aan de slag gaan, ontdek je wat wél werkt om klanten aan te trekken. Ik laat je zien hoe het makkelijker kan. En daardoor wordt zichtbaar zijn ook leuker. Geen tijdverspilling meer, maar je doet alleen nog díe acties die je ook daadwerkelijk dichter bij je doelen brengen.

Interesse?

We bereiken het beste resultaat als we een klik hebben en op dezelfde golflengte zitten. Heb je interesse in het Word een Klantenmagneet-traject? Plan dan vrijblijvend een strategiegesprek in.

Plan een afspraak
Linda Litjens – Rudizign

‘Als je meer klanten wilt, moeten meer mensen weten dat je bestaat.’ Dat was precies waar ik tegenaan liep toen ik bij Marjolein het coachingstraject aanging. Zichtbaar (durven) zijn, hoe doe je dat? Om eerlijk te zijn; ik vond het best spannend.

Gelukkig neemt Marjolein je bij de hand en leidt ze je tijdens de reis naar zichtbaarheid. Dit doet ze stapsgewijs en overzichtelijk. Ze voelt heel goed aan welk zetje in de rug je op welk moment nodig hebt. (meer…)

Jolanda van Boheemen – Administratiekantoor Van Boheemen

“Marjolein weet altijd heel goed tot de kern door te dringen, waardoor je gaat nadenken hoe je het beter aan kunt pakken. Op basis van haar ervaring weet zij in een paar woorden samen te vatten wat je bedoelt en ook nog duidelijk door te communiceren. Haar kracht ligt in het feit dat zij het dan ook nog weet over te brengen en uit te leggen hoe je het zelf zou moeten doen.”

Henk Bos – Scanstudio

“Ik wist voor een half jaar geleden niets van social media en voor mijn bedrijf moest ik er toch echt iets mee gaan doen, daarom heb Marjolein ingehuurd om mij meer te leren en te laten zien hoe social media werkt. En ik had geen betere kunnen vragen, ze is super duidelijk in haar uitleg, en snap je het dan nog niet neemt ze het stap voor stap met je door. Voor mij in één woord Super.”

René Vet – Personeel Beheer

“Marjolein is in staat om haar enthousiasme op aanstekelijke wijze over te brengen en haar kennis en ervaring op een professionele, maar zeker ook op een informele en plezierige manier te delen. Zij ziet in alles een uitdaging en een kans en blijft enorm positief. Daarnaast is zij continu op zoek naar creatieve oplossingen die verhelderend werken waardoor alles er weer rooskleurig uitziet. Marjolein blijft objectief en wil de juiste oplossing voor de juiste klant en situatie vinden. Een absolute topper!”