Gratis webinar

Netwerken met meer zelfvertrouwen

(en meer resultaat!)

Ga jij met knikkende knieën naar een netwerkbijeenkomst? Denk je bij netwerken: straks ken ik er niemand, met wie moet ik dan praten? Waar moet ik het over hebben? Of hoe kom je juist van zo’n gesprekspartner af die de hele avond maar aan je blijft kleven, omdat hij zelf netwerken ook zo lastig vindt?

Ik vind netwerken nu een van de leukste onderdelen van het ondernemen. Maar dat was lang niet altijd zo, vroeger was ik namelijk best verlegen. Daarom deel ik in dit gratis webinar graag een aantal tips en tricks met je waarmee:

  • netwerken makkelijker wordt
  • jij meer zelfvertrouwen krijgt
  • je meer ontspannen gaat netwerken (en daardoor meer resultaat boekt)

Met de tips in dit webinar wordt netwerken een stuk makkelijker, dat garandeer ik je. En wie weet, misschien ga je het zelfs nog leuk vinden ook…

Aanmelden webinar