‘Als je meer klanten wilt, moeten meer mensen weten dat je bestaat.’ Dat was precies waar ik tegenaan liep toen ik bij Marjolein het coachingstraject aanging. Zichtbaar (durven) zijn, hoe doe je dat? Om eerlijk te zijn; ik vond het best spannend.

Gelukkig neemt Marjolein je bij de hand en leidt ze je tijdens de reis naar zichtbaarheid. Dit doet ze stapsgewijs en overzichtelijk. Ze voelt heel goed aan welk zetje in de rug je op welk moment nodig hebt. Tijdens de tweewekelijkse zoomsessie neemt ze de tijd voor je en luistert aandachtig. Ze komt met fijne adviezen en goede tips.

Elke keer sloot ik het gesprek vol enthousiasme af om vervolgen met de input van Marjolein aan de slag te gaan. Die tweewekelijkse sessie werd mijn stok achter de deur om de stappen ook daadwerkelijk te zetten.

Marjolein leert je niet alleen hoe je zichtbaar wordt, ze leert je ook hoe je een email-funnel in elkaar zet, hoe je pakkende, overtuigende titels en teksten gebruikt voor je marketing en wat je – behalve social media – nog meer kunt doen om je klantenkring uit te breiden. Daarnaast zoomt ze regelmatig uit om de zaak te overzien of zoomt ze juist in om tot de kern te komen.

Als ik het woord coach mag noemen, is Marjolein dat in de breedste zin van het woord. Ze heeft veel persoonlijke aandacht voor je. Ik heb het traject dan ook als zeer prettig en leerzaam ervaren. Aanrader!