Nog even knallen in het laatste kwartaal?

Ik weet niet hoe het bij jou was, maar mijn jaar liep een beetje anders dan gepland. Om in het laatste kwartaal nog even lekker samen te knallen, organiseer ik de 5 Dagen Zichtbaar Challenge. Doe je mee?

In deze challenge krijg je elke dag een opdracht waarmee je zichtbaarder wordt. Niet te moeilijk en het kost je ook niet veel tijd. Want ik wil je laten zien dat je ook met kleine acties veel kan bereiken.

Dus:

  • Wil je meer klanten?
  • Weet je dat je daarvoor zichtbaarder moet worden?
  • Wil je hier samen met mij en een leuke groep ondernemers mee aan de slag?

De 5 Dagen Zichtbaar Challenge start op maandag 28 september. Vijf dagen lang ontvang je elke ochtend per mail een opdracht van me, waarmee je die dag nog aan je zichtbaarheid kan werken. In de Klantenmagneet Community op Facebook kan je al je ervaringen delen en vragen stellen. In deze besloten Facebookgroep leren we van elkaar en ontdek je dat je niet steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden. Want samen is toch veel leuker dan alleen?

Kan jouw bedrijf ook nog wel een boost gebruiken zo aan het eind van het jaar? Meld je dan snel aan voor de 5 Dagen Zichtbaar Challenge! En ontdek deze week hoe je met meer gemak zichtbaarder kan worden dan ooit.