5 Dagen Zichtbaar Challenge

Als je meer klanten wil, moeten meer mensen weten dat je bestaat.

Doe mee aan deze gratis challenge en ontdek 5 manieren om onder de aandacht van nieuwe klanten te komen, die niet moeilijk zijn en ook niet teveel tijd kosten.

Waar blijven die klanten?

Je weet dat jouw aanbod goed is.
Je wilt graag veel meer mensen helpen.
Want je weet wat je voor ze kan betekenen.

Maar die klanten komen niet vanzelf naar je toe. Daarvoor moet jij eerst laten zien dat je er bent en wat jij te bieden hebt.

Als je meer klanten wil, moeten meer mensen weten dat je bestaat. Zo simpel is het eigenlijk.

Daarom daag ik je uit voor de 5 Dagen Zichtbaar Challenge. In deze challenge krijg je elke dag een opdracht om bij nieuwe klanten onder de aandacht te komen. Niet te moeilijk en het kost je ook niet veel tijd. Want ik wil je laten zien dat je ook met kleine acties veel kan bereiken.

Je moet het alleen nog even doen

  • Wil je meer klanten?
  • Weet je dat je daarvoor zichtbaarder moet worden?
  • Wil je hier samen met mij en een leuke groep ondernemers mee aan de slag?

De 5 Dagen Zichtbaar Challenge start op maandag 13 september. Vijf dagen lang ontvang je elke ochtend per mail een opdracht van me, waarmee je die dag nog aan je zichtbaarheid kan werken. In de Klantenmagneet Community op Facebook kan je al je ervaringen delen en vragen stellen. In deze besloten Facebookgroep leren we van elkaar en ontdek je dat je niet steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden. Want samen is toch veel leuker dan alleen?

Gratis masterclass

Op vrijdag 17 september sluiten we de challenge af met de masterclass ‘Hoe kom ik in beeld bij mijn ideale klant?’. In deze masterclass laat ik je de 4 stappen zien om een communicatiestrategie neer te zetten, waarmee je continue zichtbaar bent en nieuwe klanten aantrekt. Op een manier die bij jou past en prettig voelt.

Kan jouw bedrijf ook nog wel een boost gebruiken zo in het laatste kwartaal? Meld je dan snel aan voor de 5 Dagen Zichtbaar Challenge! En ontdek deze week hoe je met meer gemak zichtbaarder kan worden dan ooit.