Je social media klaar voor een heel jaar!

Nooit meer denken ‘Wat zet ik nu weer op social media?!?’. In de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender vind je voor elke dag een voorbeeldbericht. Die hoef je alleen nog maar in te vullen of aan te passen naar jouw eigen situatie of bedrijf. ‘Geen inspiratie’ hoeft vanaf nu dus nooit meer een reden te zijn om niet online zichtbaar te zijn!

Dit krijg je met de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender:

  • voorbeeldberichten voor elke dag van het jaar: onderwerpen waardoor jouw volgers je beter leren kennen, waarmee je ze een kijkje achter de schermen geeft, vragen die je aan je volgers kan stellen om met ze in gesprek te gaan, suggesties voor berichten waarmee je interactie met je volgers stimuleert, etc.
  • uitgebreid overzicht van thema- en inhaakdagen: inhaken op dit soort dagen is goed voor het algoritme, dus het mechanisme wat bepaalt hoe vaak jouw bericht getoond wordt. Door een link te leggen naar jouw werk, vergroot je je bereik.
  • lijst van bekende en minder bekende quotes: aan de hand van quotes kan je laten zien waar jij voor staat, wat je belangrijk vindt, etc.
  • tips, tricks en inspiratie: social media kan makkelijker, sneller en leuker. Dat laat ik je zien in een serie tips per mail wanneer je de kalender gekocht hebt
  • de kalender in pdf- en Excel-formaat: de pdf om te printen, zodat je inspiratie altijd binnen handbereik hebt. En het Excel-bestand is een handige planner, waarmee je je social media vooruit kan plannen, zodat het je minder tijd kost

De kalender is helemaal in te richten naar jouw wensen. Je kan hem gebruiken voor je social media, maar ook voor blogs en nieuwsbrieven of zelfs netwerkpitches.

De 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender is bewust niet gekoppeld aan een jaar, zodat je hem volgend jaar ook nog kan gebruiken.

Voor wie?

De 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender biedt 365 dagen inspiratie voor ondernemers die hun kennis en expertise verkopen en voor wie een persoonlijke band met hun klanten belangrijk is. Jouw klanten willen bij jullie eerste kennismaking via social media niet alleen weten wat je te bieden hebt, maar vooral ook wie jij bent, zodat ze het gevoel krijgen dat jij degene bent naar wie ze op zoek zijn.

  • Wil jij zichtbaar zijn op social media, maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen?
  • Plaats je al regelmatig berichten, maar heb je onderhand geen inspiratie meer?
  • Krijgen je berichten maar heel weinig likes, reacties en bereik?

Bespaar jezelf dan een hoop tijd en frustratie met de 365 Dagen Social Media Inspiratiekalender en bestel hem nu voor maar € 45,-!

Bestellen maar!
365 dagen social media inspiratiekalender
Martha Pelkman – Internet- en Tekstbureau DrsPee

“Ik wist eigenlijk nooit wat ik op mijn social media moest zetten. Natuurlijk kon ik wel wat doen met actualiteiten en verkoop van mijn diensten, maar dat vond ik toch al gauw een beetje saai worden. Voor ieder ander kan ik het als schrijfcoach prima bedenken, maar voor mijzelf is het toch lastiger. Marjolein vertelde tijdens een netwerkbijeenkomst over haar 365 dagen social media kalender met inspiratie voor updates en posts. Dat vond ik wel briljant, dus daar heb ik mijn voordeel mee gedaan: inmiddels zijn mijn profielbezoeken per week enorm gestegen en ik krijg ook steeds vaker reacties dat ik van die leuke updates doe. Ik vind de kalender echt een enorme aanrader om zichtbaar te worden online!”

“Al na één dag belde een klant die getriggerd was door mijn bericht op Facebook. En had ik een nieuwe opdracht!”

“Leuk, overzichtelijk, lekker praktisch. Ik ben heel blij met de kalender, het is echt een bron van inspiratie.”