Maatwerk en een stok achter de deur

Wil je liever 1 op 1 met mij aan de slag? Heb je een specifieke communicatie-uitdaging? Ben je op zoek naar een sparringpartner die met je meekijkt en meedenkt? Ga dan 1 op 1 met mij aan de slag voor het snelste resultaat.

Ik ben jouw sparringspartner op het gebied van communicatie. Ik adviseer en ondersteun ondernemers bij algemene communicatievraagstukken als: hoe bereik je je (potentiële) klanten? Welke middelen zet je in? Hoe haal je meer rendement uit je communicatiemiddelen?

Of juist bij specifieke vraagstukken. Zit je boordevol plannen voor je bedrijf, maar lukt maar niet om concreet tot actie te komen? Heb je een nieuw product wat je in de markt wil zetten? Op zoek naar free publicity? Denk je dat er meer uit je social media te halen is, maar weet je niet zo goed hoe?

Ik denk en kijk met je mee, ik ben je stok achter de deur en soms zelfs een beetje coach. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf groeit en dat je dat punt op de horizon bereikt. We kijken wat je doelen zijn en maken samen een plan hoe je die doelen gaat bereiken. Waar nodig leer ik je de skills om je plan uit te voeren.

Ben je op zoek naar een sparringpartner, een kritische blik of een stok achter de deur?